I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ny serie på Netflix: Mindhunter (David Fincher)

MV5BMzNkZmNmZjMtZWI5OC00MzdiLTgxMjAtZWY2ZTIwMWM2Yzc2XkEyXkFqcGdeQXVyMjM5NDQzNTk@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_

Imorse när jag var på väg till skolan, hörde jag att man berättade om en ny tv-serie som jag blev väldigt intresserad av att börja kolla på, nämligen Mindhunter, som är producerad av David Finscher, skaparen bakom bland andra Seven och Zodiac.

maxresdefault

Se trailer på IMDB.

Det är en kriminalserie som handlat om seriemördare. Läs gärna mer vad SvD skriver om Mindhunter.

”Nya Netflixserien ”Mindhunter” tar avstamp i reportageboken ”Mind hunter. Inside the FBI:s elite serial crime unit” och FBI-agenterna John R Douglas och Robert Resslers arbete med att profilera och kartlägga seriemördare i syfte att identifiera ännu aktiva gärningsmän. I en samtid med ett fortsatt abnormt intresse för mord och saftiga kriminalfall, såväl fiktiva som faktiska, skulle en serie som ”Mindhunter” kunna bli den där sista, onödiga, illamåendeframkallande biten på en övergödd buffé av true crime-serier och kriminalskildringar.

Tvärtom intar ”Mindhunter” positionen som en ambitiös, oftast sansad och eftertänksam dramaserie. Trots premiäravsnittets inledande gisslansituationen som urartar i blodsspillan, är det inte en serie som ägnar sig åt cyniskt gottande. Det behövs inte när verkligheten är så mycket mer motbjudande.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *