I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Grattis Simo 41 år – en hel del mat och så tårta

DSC_7385

Nu har jag fixat med lite mat och så här hemma. Det blir en kycklinglasagne, kycklingköttbullar med äggnudlar i en currykryddad sås på kokosmjölk med grön paprika och purjolök, sallad och så tårta till efterrätt. Maten har jag gjort själv, men tårtan är köpt. Den hann jag inte att fixa själv med tanke på studier och kvällsjobb som är på inkommande.

Vi har några gäster över som vi ska bjuda på middag och med små barn närvarande så ville jag ha en extra maträtt att bjuda på. Så får man välja vad man vill ha eller om man tar lite av varje.

DSC_7371 DSC_7373 DSC_7378 DSC_7382

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *