I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Barnen gick en bus- eller godisrunda

20171031_205553 received_10155069556766662 received_10155069667271662

Idag fick barnen gå en trick or treat-runda. Jag var dock på jobbet, men Simo gick med Joshua och Alyssa. Zacharias gick med några kompisar i ett annat område här i Huddinge, så honom hämtade jag efter jobbet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons