I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

2 reaktioner på ”Alyssa imorse

 1. Så himla söt dotter ni har :) Blir så glad och se att ni inte är såna föräldrar som tar bort nappen för tidigt utan låter det få ta sin tid. Lucas var ju strax över 3 år innan han kände sig redo och sluta och du må tro att det vara många som störde sig på att han var så sen med tanke på hur tidigt han blev blöjfri (2½år). Det var ju hans trygghet och personligen så tycker jag dagens föräldrar ofta tar den alldeles för tidigt. Enligt tandläkaren var det ingen fara så länge den försvann innan 4-5 års ålder.

  1. Hej!

   Ja, nu skulle vi ju sluta med nappen innan blöjan efter att Zacharias hade såna protester fastän han varit blöjfri ett tag. Före 3 års ålder har varit mitt mål med både blöjor och nappar, men nu får det bli att vi slutar med nappen till årsskiftet, strax därefter. Men känner ingen stress just nu. Hon är så frälst och trygg med nappen så det får vara så nu helt enkelt.

   Jag har hört och läst att man helst inte ska fortsätta efter 3 års ålder. Simos syrra är tandläkare. Men nåt halvår eller så är jag inte rädd för. Och det är bara värre att stressa.

   Men blöjfri är jäntan hur som! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons