I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Budgetkollen vecka 42

budgetkollen

Det här var en intressant vecka då vi åkte på magsjuka, eller vinterkräksjuka som jag tror att det var med tanke på att jag blev så utslagen. Herregud vad dåligt jag mådde, fyfan. Då spelar pengarna ingen roll, inte när det råder sånt här. Så vi handlade en hel del ProViva och annat behövligt. Kan ju säga att det gick åt en hel del vitt bröd när vi väl hade fastat ut.

När jag sedan tillfrisknande så handlade jag inför Joshuas Halloweenfest samt att jag och svägerskan gjorde vår fina smörgåstårta.

Totalt handlade vi för 664,44 kronor, så med tanke p0 omständigheterna och allt kan jag ju bara säga hurra, för jag trodde det skulle gå på mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *