I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

2 maträtter

20171030_221510

Köpte ett kilo grytbitar på fläsk som det får bli två olika maträtter på. Ena är en mustig gryta med grön paprika, morot, lök, lagerblad och balsamvinäger. Det andra är en wok med röd curry och kokosmjölk samt nudlar som inte syns på bild då de kokade upp just då. Grytan ska få puttra på låg värme i cirka två timmar. Woken är färdig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *