I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Nog är det magsjuka minsann…

Usch och fy, inte härligt med magsjuka. Det blev en rejäl rajd denna gång på 4/5 personer i hushållet som insjuknade. Trots detta har vi hållit god hygien, men icke sa nicke. Behöver jag påtala att det är skönt att ha två badrum i tider som dessa? 😉

Men det är redan bättre faktiskt. Så det känns skönt. Det gäller att vara strikt på att fästa ut skiten liksom.

qa8XTic

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons