I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Magsjuka?

20171016_114733

Blev hemringd tidigare idag då Zacharias hade spytt i skolan och att Joshua hade ont i magen, för att senare även han spy.

Det luktar inte magsjuka, men de har väldigt ont i magen båda två och de har spytt även här hemma så får ta det som magsjuka och behandla därefter.

Fan.

2 reaktioner på ”Magsjuka?

  1. För mig låter det som solklar magsjuka! Har aldrig tänkt på att det luktar nåt speciellt när man är magsjuk. Hoppas grabbarna kryar på sig fort och att resten av familjen slipper bli sjuka.

    1. Tack så mycket! Det stinker svavel, så solklar magsjuka, blä! Det verkar redan vara bättre tack och lov, men har fastat ut med vätskeersättning, så det är bra. Sen får de vara hemma så länge det behövs, minst 48 h från sista symtom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons