I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 41

budgetkollen

Haha oj, denna vecka blev typ dubbelt så hög i kostnad mot föregående veckor, där det landade på 909,65 kronor. Det enda jag kan lägga på varför det ökat något är för att vi har köpt dyrt toalettpapper och även dyrare disktstabletter. Hade jag haft koll på toapapper exempelvis så hade jag kommit undan billigare om jag skulle ha köpt det i förra veckan. Nåja, nöden har ingen lag så det var bara att köpa hem det.

Sedan har vi köpt mer gottis än vanligt, bjudit på middag och ätit en hel del chips med dipp.

Jag har ändå köpt nötfärs för 49,90:-/kg, vilket är ett väldigt bra pris, så det är jag nöjd med. Det blev lite över 2 kilo, så det blev en hel del mat på det.

Sedan har jag köpt hem en del inför nästa vecka när jag och svägerskan ska göra smörgåstårta, så det faller ju in på denna veckas budgetkoll dessvärre och så är korrekt. Smörgåstårta är dyrt att göra så kan man förenkla det billigare veckan innan, så är ju det bra. Jag har en hel del hemma som vi kommer att ta av, så det är jättebra att ta av sådant man har.

DSC_7065-1 DSC_6323 images-2

Det positiva här är att jag har matvaror som jag ska laga mat på Idag, blir väl tre olika maträtter. Det blir gratinerad falukorv med tomat, grädde och spenat, korv stroganoff och pulled chicken. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons