I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Färgat Cissis hår

received_10155057291092616

Nu är vi äntligen klara med Cissis hår. Vi har låtit håret vila i cirka två månader fram till att jag blekte det förra helgen. Igår slängde vi i en askig blond och fick därmed bort det sista gula. Nackdelen med att köpa blekning på exempelvis H&M, är att man inte kan reglera styrkan med den lilla mängd man får i förpackningen. Så styrkan är en ganska låg procent. Men vi började bland annat med att slinga håret och med all färg Cissi hade innan så här jag varit tvungen att bleka i omgångar och på olika ställen för att där var mer färg i hårstrået. Det här varit en process men nu så, nu jävlar är vi klara.

received_10155057801447616

Såhär såg hon ut innan, med jag vet inte hur många lager färg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *