Nu ikväll har jag legat i lite grann, jag har nämligen lagat fyra olika maträtter, som jag i text och bild tänker dela med mig av till er läsare. Det tog ungefär en timme att få färdigt alla rätter, så väldigt produktivt och jag tömmer frysen på lite av det jag har där. Fick ändå ihop ändå fyra olika rätter och då behövde jag inte köpa till något för att komplettera alla. Samtliga maträtter kom jag på nu själv att göra precis innan jag startade och hade kollat av vad jag hade hemma. 🙂
Här har vi en vegetarisk nudelwok på quorn, gul lök, röd paprika, broccoli, spenat, vatten, mörk kinesisk soya.
Kycklingköttbullar i en gräddig sås med pasta, gul lök, morot, spenat, sambal oelek och tomatpuré.
Här har vi kycklingfilé med en kryddning av Tom Kah Soup, tillsammans med kokosmjölk, lök, gul paprika och broccoli. Detta kommer serveras med ris.
Sist ut är kycklingfajitas tillsammans med gul lök och morot, som jag kommer att servera med tortillabröd, egen sås till samt färskskuren sallat, avokado, majs och gräddfil.