I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Ekonomitips: jämföra priser på bredband

Häromdagen satt jag och diskuterade bredband med en i skolan och vad man skulle kunna tänka på vid val av bredbandstjänst med anknytning till ekonomi, som jag nu tänkte berätta vidare om för er läsare!

Jag själv bor i en bostadsrätt där jag är knuten till ett visst abonnemang via ett företag föreningen har avtal med. Jag kan självklart välja ett annat bredband, men jag får då betala dubbelt upp då alla i föreningen ändå måste betala det som redan är överenskommet här. Det tycker jag är väldigt trist, då jag inte är nöjd med det bredbandet vi har här och föreningen vägrar både släppa tvånget samt att vi inte får välja själva.

Min skolkamrat som jag diskuterade med, berättade då om en tjänst som jag gärna skulle ha använt mig av om jag inte hade haft det såhär som vi tyvärr har det nu. Nåväl, detta är ett sätt som förändrar vårt sätt att köpa bredband. Därför tänkte jag att det skulle vara ett bra ekonomitips att dela med mig av till er bloggläsare.

Tjänsten är relativt ny och heter bredbandsval.se.

Bredband är lite speciellt då det för många finns flera olika sätt att få access till internet i exempelvis en lägenhet i innerstaden. Många kan både få via kabel-tv, telefonjacket och även fiber. Det kan vara svårt för konsumenter att veta vad man kan få och klurigt att jämföra alla olika erbjudanden.

20170915_154705
Via den här tjänsten då, ska detta problem vara löst simpelt genom att man bara matar in sin adress och på så sätt får upp de alternativ som finns och kan beställa direkt!

Ett enkelt och smart sätt att köpa bredband för konsumenten tycker jag – vad tror du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *