I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 39

budgetkollen

Budgetkollen för denna vecka gäller för vecka 39, 25/9-1/10.

Den här veckan har jag tömt frysen, som för övrigt inte är tömd, har 2 lådor kvar som jag får ta in i nästa vecka. Simo kraschade mitt personliga mål genom att vid två tillfällen handla hem chips och dipp, läsk och sådant som hör till, haha.. Så det blev inte lika lågt som jag hade förväntat mig.

Den totala summan blev alltså 569.96 kronor. Ska väl inte säga att jag är missnöjd alls, men det svider lite hahaha. Men jag hade inte sagt mitt personliga mål då heller. Men jag bräckte det första målet med några spänn, hehe.

Nu när jag kollar av kvittona så hade slutsumman landat omkring 390 kronor. Det hade varit rätt fett. Varför jag ändå kom så lågt var ju för att jag inte köpte kött alls denna vecka, utan tog sådant som fanns i frysen.

Vi får se hur det blir i nästa vecka. Jag hat fortfarande en del kvar i frysen, men det är inte så mycket som jag kan göra många maträtter på. Menar, har exempelvis fryst broccoli, spenat och såna saker däri också. Sen flera barnmatsburkar med mat. Det ska bli spännande hur som i alla fall.

 

2 reaktioner på ”Budgetkollen vecka 39

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons