I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Shopping: Heidi Klum kollektion @ Lidl 2017

20170920_132025 20170920_132153

På lunchen passade jag på att unna mig själv lite nytt i höstgarderoben – med all rätt, jag som lägger alla pengar på barnen och bara köper till mig själv när det behövs.

Hörde talas om Heidi Klum vars kollektion på Lidl skulle släppas denna vecka och tänkte, utan att ha kollat upp innan, kika förbi och se ifall där fanns något som passade mig. Och visst fanns det väl det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons