I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Badar med barnen

20170913_192442

Bönan är så knäpp, haha. Det här drog hon på sig nyss och ba yeah, så tog hon en kisspaus på toaletten emellan.

Ikväll hoppas jag på att få somna tidigt. Jag har varit väldigt trött idag då jag sov dåligt natten till idag. Har fixat en hel del med skolan på det, då vi ska ha klass imorgon igen. Hoppas på ett lyckat resultat även denna torsdag. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons