I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Jag får ingen lasagne… :-(

2017-09-12-17-26-18-

Jag har haft fullt upp idag så det här varit lite torrt härinne idag. Men direkt efter skolan hade jag möte med skolan och habiliteringen angående Joshua, hur skolan kan hjälpa Joshua att må bra i skolan och så vidare.

Hann hem å börja fixa med en lasagne till familjen. Den blir klar efter att jag har åkt till jobbet plus att den behöver vila lite. Så min middag idag blir tråkig köttfärssås med pasta och sallad till 😉 Sorry men jag tycker att det är så tråkigt med vänlig köttfärssås, haha…

2 reaktioner på ”Jag får ingen lasagne… :-(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons