I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

TÄVLING: vinn 3 nya örtteer från Lipton

Lipton_mindrebild

Nu lanserar Lipton tre nya örtteer med fokus på balans och välmående. Liptons nya teer består av traditionella ingredienser och erbjuder dessutom fantastiska smakupplevelser. Nu får du möjligheten att få prova på Liptons nya örtteer som du får tillsammans med en specialdesignad tygpåse från Lipton!

Liptons nya örtteer
Liptons nya teer är framställda av endast naturliga ingredienser, är helt koffeinfria och kan därför njutas av alla. De speciellt utvalda ingredienserna har länge använts för sina speciella egenskaper. Du får prova Lipton ‘After Dinner’, Lipton ‘Do the Detox’ och Lipton ‘Sweet Nights’, alla anpassade för specifika tillfällen.

Vinn tre nya örtteer från Lipton! Speciellt framtagna för att skapa inre balans efter en god måltid, komma på banan igen efter dagens alla utmanande äventyr, och varva ner inför en härlig natts sömn.

TÄVLINGSREGLER

Motivera varför du vill prova Liptons nya teer och glöm inte att skriva korrekt mejladress så att jag kan kontakta dig vid eventuell vinst.

Jag skriver även bland kommentarerna vem som vinner.

Tävlingen avslutas 14 september 2017 och inom kort mottager vinnaren priset via DHL.

LYCKA TILL!

15 reaktioner på ”TÄVLING: vinn 3 nya örtteer från Lipton

  1. Med en kopp te om kvällen kommer man ner i varv, precis vad jag behöver efter en stressig dag! Hoppas på vinst så jag får mysa med dessa teer i höstmörkret!:)

  2. För att jag älskar te och behöver massor av energi i höst och vinter. Dessa teer hade passat mig som handen i handsken ?

  3. Jag dricker bara te, aldrig kaffe. När jag bodde på landet experimenterade jag med att plocka själv och torka men fördrack mig på pepparmyntste. Jag gjorde annat av myntan också: gelé och marmeladkarameller. Speciellt intressant av Liptontéerna är den av brännässlor för jag älskar nässelsoppa!

  4. Nu när högskolan är igång igen och det är stressigt med allt pluggande så behöver jag kunna varva ner på kvällen. Med dessa kan jag och min sambo njuta av en kopp te på kvällarna, spendera tid tillsamans och prata om livet och om hur dagen varit!

  5. Dricker flera koppar te varje dag och dricker olika slags teer beroende på hur jag känner mig. Har inte hittat än någon riktig favorit som kvällste och att varva ner. Skulle vara kul att testa dessa.

  6. Oh, vad jag drömmer om lugn skön sömn på natten och jag vill därför så gärna prova Liptons nya Sweet Nights te!
    Ps! De andra teerna verkar också toppen! Ds

  7. Jag älskar te tillsammans med min andra hälft varje veckokväll. Vi är dock aningen bekväma och köper samma te (icas chai-te eller grönt champangete) vaaaarje gång. Vi skulle behöva testa gå utanför vår komfortzon! 🙂 Kram

  8. Ett års mammaledighet börjar lida mot sitt slut ?. Men med en kopp ”Sweet nights” innan sänggåendet fortsätter jag förhoppningsvis att drömma om bebisgos istället för om exceldokument ?.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *