I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Campar i skogen

20170831_124457

Det här åt vi i min grupp till lunch idag, riktigt gott! Problemen har uppkommit. Jag och min grupp fick problem med vårt stormkök igår då delarna inte passade – och vi skulle bara steka på falukorv och värma pastan liksom…

Igår kväll och inatt regnade det som tusan och efter 05 imorse så åskade det något förbannat och blixten slog precis över oss, så man vaknade verkligen till där. Blixten slog inte ned dock.

Men så upptäckte vi att vårat tält inte var vattentätt utan har tagit in vatten, men det har vi löst nu.

Det är min klass som håller i hela utflykten och just därför har jag inte hunnit att uppdatera härimme. Ska försöka skriva lite senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *