I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Ensam med tre barn

Snapchat-3930982

Yngsta sover sen kanske 20? Kom hem innan 21 så tack till svärföräldrarna för hjälpen ikväll så att jag kunde jobba 💖 Ena sonen är sjuk och bara en går i skola dessa dagar. Men det har funkat i alla fall. Tvättar och diskar emellan, maten var färdig igår kväll. Nu ska jag unna mig ett varmt bad samt kolla serier.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *