I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 34

budgetkollen

Detta gäller budgetkollen för vecka 34, 21-27 augusti 2017.

Haha gud vilken vecka att spendera på – och då har jag ändå varit duktig och lagat mat hemma varje dag och kirrat med matlådor och så vidare. Det blev dock en hel del frukt köpt och sen spontanköp av flera liter Proviva då sonen blev magsjuk.

Den totala summan för vecka 34 blev hela 1139,21 kronor.

Jag är rätt missnöjd faktiskt. Eller ja. Så missnöjd är jag väl inte så. Simo överraskade exempelvis mig på fredagskvällen när jag kom hem från jobbet, med löjromstoast som han hade köpt ingredienser till. Sedan har jag förberett lite inför festen vi ska ha för Joshua nu på lördag. Och det blev endast färskt kött köpt, även kyl, frys och skafferi är fyllda.

Nästa vecka ska jag se till att ligga ännu bättre till mot denna. Önska mig lycka till då vi ska ha kalas för Joshua och då bjuda på lasagne, haha! Och det är 3 olika typer av lasagne som jag ska göra dessutom 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *