I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Tre olika rätter på nötfärs

20170827_223520

Storkok denna söndag, på 1600 gram färsk nötfärs. Från vänster har vi köttbullar som ska serveras med kokt potatis  (ska köpa i veckan), lingonsylt och sallad. Därefter nötfärs med curry madras med wokgrönsker som ska serveras med ris. Och sist men inte minst en nötfärspytt med grönsaker som ska serveras med pasta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *