I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Ugnsbakad kycklingfalukorv i gräddig chilisås med makaroner och sallad

Här kommer lite bättre bilder från maten som jag serverade mina gäster till middag ikväll. Det blev jättebra och gästerna och framförallt barnen tyckte detsamma! Recept på falukorven kommer nu i dagarna!!!

DSC_7063 DSC_7065

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons