I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Nytt köksbord

20170817_154356

Här är vårt nya köksbord. Har dock för många stolar så därför står de nere vid fönstret. Kommer skänka bort dessa och köpa nya stolar någon gång under hösten :-)

Ska ta lite finare bilder senare med systemkameran, har lite kvar att fixa i fönstren och så :-) sen står spegeln i köket då jag har haft den där när jag nyligen klippte och donade :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons