I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Brakmiddag!

IMG_20170817_173530_228

Behöver jag ens berätta att jag är mätt, haha?! Det här blev kvällens middag med kokta smöriga makaroner, ugnsbakad kycklingfalukorv i min egna gräddiga chilisås med massor av ost samt sallad med örtdressing.

Det blev så jävla bra! Lätt att jag gör om denna typ av rätt, barnen älskade det. Bjöd även barnens kusin och mina svärföräldrar på middag.

Jag kan skriva ned receptet på den ugnsbakade falukorven om någon önskar? Tog bilder med systemkameran också :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons