I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Köpt ny toastmaskin

20170815_213748

Denna från OBH Nordica köpte jag hem igår. Den här kostat 499:-, men jag betalade 249:-. Det är sån där 2-i-1 så det är både grill och toast som man kan göra. Kastade vår gamla för några veckor sedan då den började ”fjälla” eller hur man säger. Det är ju inte alls bra att få i sig.

– Behöver jag säga att sönerna blev glada när jag kom hem med denna igår kväll?! 😉 Vi invigde den såklart direkt!

2 reaktioner på ”Köpt ny toastmaskin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *