I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 12 år, Joshua, 8 år och Alyssa, 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

TÄVLING: vinn en SMAKBOX INSPIRATION – avslutas söndag 20 augusti

DSC_0251

En person vinner en Smakbox Inspiration via mig. Vinstvärdet ligger på 453 kronor för totala 19 produkter. Om ni inte har lust att tävla så kan ni annars få 15 % rabatt om ni uppger koden EMMALOU i kassan. Följ även gärna @smakbox på Instagram.

Tävlingsregler: 

Kommentera i detta blogginlägg varför just du ska vinna denna Smakbox. Kom ihåg att lämna korrekt mejladress så att jag kan kontakta dig vid eventuell vinst. Tävlingen avslutas nu på söndag den 20 augusti.

Lycka till!

22 reaktioner på ”TÄVLING: vinn en SMAKBOX INSPIRATION – avslutas söndag 20 augusti

 1. Snubblar in på denna tävling strax efter att ha skrivit ned innehållet i frysen och förrådet för att veta vad som finns hemma och vad som behöver införskaffas. Tänkte under tiden att det vore på tiden att testa något nytt då det kändes som att det är samma grejer som införskaffas hela tiden så en smakbox med lite nya smaker hade varit en suverän grej att vinna. Håller tummarna!

 2. Jag skulle vilja vinna denna boxen för att kunna ge den till min mamma som alltid ställer upp i vårt o torrt för mig!

 3. Skulle vara roligt att testa något nytt. Svårt att hitta inspirationen av sig själv sådär bara, behöver lite hjälp på traven =)

 4. Skulle vara en trevlig födelsedags present till mig den 20/8 då jag faktiskt fyller 34 :-)
  Och förhoppningsvis finner inspo till min rätt som jag inte bestämt mig för ännu vad de ska va, som jag ska göra min audition, med på en av Sveriges största matlagningsprogram :-)

 5. Jag önskar vinna denna Box då det är ett fantastiskt sätt å få pröva nya smaker i matlagningen å hitta nya favoriter. 👌🏻

 6. Jag vill hemskt gärna vinna en ”smakbox inspiration”. Det är det perfekta komplementet för att sätta guldkant på de basvaror vi redan har hemma och för familjen att få smaka lite nya rätter. Håller tummarna ✊️

 7. Nästa sommar vill jag åka till Mellanöstern på arkeologisk utgrävning och jag behöver uppfylla två villkor för att det ska bli verklighet: få stipendium (vilket jag fått förut) och gå ner 20 kg för att orka. För att klara viktminskningen behöver jag få inspiration! Det är där du och smakboxen kommer in.

 8. Nu när jag inte längre har något djur i huset så kan jag äntligen bjuda bästa vännerna på middag i mitt eget hus, de är allergiska mot katter så det har varit svårt att kunna ha trevliga parmiddagar hos mig, men nu så, med smakboxen får jag massor av inspiration och chansen att testa nya produkter, jag tror även mina vänner kommer gilla det!

 9. Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna box då jag skulle behöva få ny inspiration!
  Jag köper ofta samma saker och det blir så tråkigt i längden.
  Sen är det så svårt att på egen hand köpa nya produkter förman vet inte riktigt hur man ska använda dem, så då låter man hellre bli och köper falukorv istället 😄
  /Anna

 10. Jag vill vinna denna Box för att kunna ge den till min mamma som vänder på örena för att få pengarna att räcka till. Hon bjuder på mat till andra ex mig och sina barnbarn och snålar hellre på sig själv. Det här vore ett sätt att ge tillbaka lite.

 11. Skulle vara grymt kul att vinna smakbox inspiration, när man börjat jobba efter föräldraledigheten är fantasin å energin på noll så vore ett kul upplyft i ddn annars rätt tråkiga vardagsmaten / hon som alltid vill laga maten från grunden trots att det tar tid 🙄

 12. Jag skulle vilja vinna denna box för att att jag kanske skulle kunna börja gilla laga mat igen.
  Jag har en stor familj men skulle behöva få lite inspiration till roligare matlagning.
  Mina barn är allmänt trötta på att få samma typ av mat för dt mesta!

 13. Jag skulle vilja vinna då min son äntligen kommit ifrån sin selektiva matvana. Hade varit kul att kunna hitta nya favoriter till honom! :)

 14. Jag skulle vilja vinna den för jag jobbar konstant. Och skulle va skönt och slippa tänka på vad man ska handla en dag :)

 15. Min fru har pratat så mycket om Smakbox, hon tycker att det verkar väldigt spännande. Så givetvis skulle jag hemskt gärna vilja vinna en sådan till henne – hon är ju MIN inspiration! <3

 16. Då jag tycker mycket om att laga mat Men sällan testar nya ideer och varor så skulle detta passa mig bra. Skulle verkligen bli glad att vinna och testa lite nytt för hela familjen.

 17. Säkert ute försent, men tar chansen i sista minuten.
  Har bara läst gott om boxen och det vore så vi på roligt att få lite ny inspiration sånt få smaka på nyheter. Nyheter är nåt vi sällan har här uppe i Norrbotten känns det som…
  Önskar konceptet o h håller tummarna. Barnen skulle älska att få hämta ut en sån låda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons