I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Duktiga killen moppar

20170813_144959

Joshua tog initiativ till att moppa här på landet. Ni vet ju sedan några dagar tillbaka att sönerna har sysslor att göra som ger dem högre veckopeng. Det här varit blandade reaktioner kring det hela, de flesta är emot mitt tänk – men det struntar jag i. Det har blivit en väldigt positiv effekt av det hela. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons