I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Sönernas middag: vegetariska tacos

quorntacos

Till middag idag fick det bli vegetariskt. Och det var faktiskt sönerna, under min ledning då, som stod för kvällens matlagning! Joshua skar gurka och gjorde chilisåsen, medan Zacharias skar gul paprika och stekte på Quornbitar. Majsen var typ det jag la upp. Detta serverades i små mini-båtar tillsammans med turkisk yoghurt.

– Visst ser det smarrigt ut?! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons