I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

DEBATT: Barnen hjälper till hemma mot veckopeng

20170810_214511

Vad tycker ni om att barn ska ha ett ex antal sysslor att göra i hemmet, mot en lite högre veckopeng? Själv tycker jag att det är bra, just för att barnen lär sig mer ansvar och att arbete lönar sig. Mina söner har gått igång stenhårt på det och hjälper till som attan här hemma numera. Vi började med denna variant för ungefär en vecka sedan. De har 10 sysslor som de ska göra, sysslor som jag gör varje dag. De har hela veckan på sig att utföra dessa och kan välja att göra en ena dagen och flera en annan dag. Så länge sysslorna blir gjorda.

Berätta gärna i en kommentar vad du anser om saken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *