I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Budgetkollen vecka 30

wpid-1494533761636-836010507.jpg

Sådär, en dag sen bara, hehe. Nu har jag räknat ut budgetkollen för föregående vecka och jag hamnade rätt högt för att vara mig, men det kan jag berätta om varför. Dels köpte vi godis i lördags för sisådär…hundra spänn. Alltså godis är tamigfan dyrt. Det var lösvikt om 79,90:-/kg och så köpte vi några andra påsar. Helt sjuka priser på godis. Jag själv är ju ingen godisråtta så det är därför vi inte kommer upp så högt i pris om veckorna, eftersom jag inte köper något godis. Men någon gång ska de ju få godis. Dock har de fått läsk lite väl ofta nu, så det ska bättras på så fort skolan och allt börjar. Ett annat köp som trissade upp priset något, var paprikorna som jag köpte, hehe, men så värt det. Har gjort inlagd paprika och ska även göra en paprikapastasås, relish (som ajvar) och så vidare. Kom gärna med tips på vad mer jag kan göra med paprika, jag har över 4 kilo kvar…

Är faktiskt lite missnöjd med summan för denna vecka, som hamnade på 1113,88:-. Kan inte avläsa mer utifrån kvittona, vad som kan ha trissat upp priset lite. Eller jo förresten. Det var när vi var på landet och handlade i Lindesberg. Där satt den. Säger ju det, allt blir tamifgan dyrare när vi är på landet, haha. Men nja, jo, jag är missnöjd med denna summa faktiskt. Det blev för högt mot vad jag brukar ligga omkring – och då har jag mer eller mindre handlat precis som jag alltid gör, förutom godiset då, men sen det där att spontanhandla i Lindesberg gjorde att summan blev högre. En annan sak om jag hade handlat och fryst in en hel del, men njää. Hmf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *