I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Nya lampor till vardagsrummet

20170730_004328

Dessa lampor handlade jag hem häromdagen. Med mitt Familykort fick jag dessa lampskärmar för 59:-/st istället för 130-150:-/st. Tycker de är superfina och passar bra i denna typ av inredning. Ska även köpa en orange matta. Handlade även ett nytt köksbord hem, måste montera den någon dag här framöver. Ut med det gamla och in med det nya!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *