I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Fixar med inlagd paprika

inlagdpaprika.lökvitlökchili

Just nu gör jag inlagd paprika. Det är efter ett recept på inlagd paprika jag har kommit på själv. Dock har jag i vanlig gul lök samt att det är blandat både gul och röd paprika. Jag har gjort en väldigt stor sats med inlagd paprika, så ska ge bort lite också. Kommer även att göra ett av mina recept på relish :-)

20170729_194530

Haha, köpte över 5 kilo paprika igår då det var bra pris på 15:-/kg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *