I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Lunch på rester…

matpårester

Ni såg ju gårdagens middag? Fy bubblan vad gott det var, kan jag lova er. Köttet blev så himla mört och gott. Det fanns tillräckligt med kött kvar idag, till oss alla, men inte tillräckligt med potatisgratäng, så jag svirade om till en ny maträtt istället. Det fick bli en pastasås på det mesta av gårdagens sås som jag hade gjort från skyn. Tillsatte tomatkross och örtkryddor och voila – ny maträtt. Köttet tärnade jag smått. Hur gott som helst! Simo ville dock ha en av köttbitarna och äta med sås och potatisgratäng, så det fick han. Potatisgratängen blev grymt god alltså. Vi snackar kvalitet á la 5-stjärnig restaurang! Absolut den bästa jag har gjort någonsin. Förkokade potatisen i cirka en kvart och så hade vi galet mycket ost på. Och gratängen fick sedan stå i sisådär 20 minuter i mitten av ugnen på 225 grader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *