I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Marinerat lite kött…

20170728_121944

Ikväll ska vi grilla med min bror och hans familj, så har förberett ett kilo kött som får stå och dra i några timmar.

Ska alldeles strax iväg för att fika med Sabina och senare ska jag till IKEA med Cissi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *