I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Festlig fredagsmiddag hemma hos oss

Untitled-1

Idag har jag varit iväg på fika tillsammans med en väninna och så svägerskan. Efter det åkte jag och svägerskan till IKEA där vi handlade en del hem till vardera hushåll. När vi kom hem så fixade vi med mat och det blev det här härliga ni ser på bild. Till salladen har jag gjort en egen örtdressing och marinaden till köttet gjorde jag också själv, där köttet marinerades för några timmar. Och till detta serverade vi även en hemmagjord potatisgratäng med massor av ost uppepå. :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *