I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Sallad med lax till lunch

DSC_6988

Idag fick det bli en riktigt hälsosam lunch. Jag ugnsbakade laxen med salt, citronpeppar och lite olja, i 13 minuter. Under tiden för ugnsbaket så kokade jag upp ägg, sedan skar jag romansallat, gurka, morot och lät babyplommontomaterna vara hela. I citronvinegretten hade jag i vitvinsvinäger, olja, citronsaft, dill, persilja, citronpeppar och salt. Vinegretten hällde jag över salladen och blandade om. Sen när ägg och lax var klara så serverade jag allt tillsammans med några färska citronskivor intill.

Allt som allt tog denna maträtt mig 20 minuter att tillaga. En nyttig och väldigt lättlagad sådan dessutom – bra va?! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *