I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Rensar för fullt i stugan

20170724_163609

Jag och Simo ligger i härute i stugan. Det här ska vi nu köra till tippen i Lindesberg – och mer komma skall. Vi har som förvaring i ett av smårummen som måste rensas totalt och vi får en hel del gjort nu när vi är ensamna härute. Det känns riktigt bra!

Här även staplat det mesta av veden vi har huggit upp, men ni får bild på det lite senare när vi är klara.

Hoppas att ni också har en skön måndag!

2 reaktioner på ”Rensar för fullt i stugan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons