I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Jag och Simo

20170714_171516

Jag älskar dig så mycket och jag vet att vi har gått igenom en hel del jobbiga perioder de senaste åren, varav en väldigt tuff sådan nu på senaste. Jag hoppas och önskar att du visar mig vem det är som gäller och att du gör allt för mig hädanefter.

2 reaktioner på ”Jag och Simo

  1. Åååå hoppas jag också att han gör. 💖 Kämpa på. Kärlek ska kunna övervinna allt. Bara man vill och ger sitt allt. Lycka till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons