I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Planerar veckans inköp

20170717_112647

Det blir dessa tre butiker som jag ska handla på nu i veckan. Jag ska förbi centrum inom kort i ett ärende och passar då på att handla på Hemköp. Coop tar jag imorgon då det är deras ”pensionärs-tisdag” med 5 % rabatt på hela köpet. Pulsen i Flemingsberg blir mitt på dagen idag då vi ändå är i närheten där då. Har i och för sig inte kollat av Ica Maxi som ligger i närheten där, kanske borde göra det?!

Klicka gärna på bilden för större text ifall det inte syns så bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons