I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Gott med vegetariskt till middag :-)

Untitled-1

Här har vi kvällens kalla middag som passade väldigt bra då det har varit kvavt här hos oss idag. Jag har stekt på quornbitar tillsammans med skivad lök, som jag serverade med kokt kall pasta samt sojabönor, kikärtor, isbergssallad, ostkuber och min hemmagjorda rhode island-sås samt krämigt kokta och lätt saltade ägghalvor. Jag hade i lite olja och äppelcidevinäger i hela salladen och kryddade quornbitarna och löken med salt, svartpeppar och torkad oregano.

– Väldigt gott! Det här är också ett urval på en maträtt utifrån vad jag hade här hemma, med isbergssalladen som jag hade med mig hem efter gårdagens utflykt på Öland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons