I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Budgetkollen vecka 28

Vecka 28, 10-16 juli 2017.

Då vi har befunnit oss i Polen under denna vecka och därmed ätit ute varje dag mer eller mindre – förutom frukost som jag för övrigt betalade mindre än 100 svenska kronor för och det räckte och blev över för hela veckan (win-win), så ligger vi på cirka 1200 kronor och då högt räknat. Detta gäller alltså frukost, lunch, middag och mellanmål, glass etc, som vi köpte under hela veckan, även det lilla vi har handlat nu när vi kom hem efter resan. Ena middagen beställde vi in en flaska vin, drickor till alla barn, plus fem olika måltider och betalade bara drygt 300 kronor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons