I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hej Sverige!

20170715_071845

Nu är vi äntligen tillbaka i Sverige igen. Vi har haft det bra i Polen och jag hade gärna stannat i två dygn till. Det här överlag varit en bra resa om än något intensivt med barnen. Joshua med sin rutiner som ruckades, Zacharias med sin vilja och likaså Alyssa. Men vi har ätit gott och varit på flera utflykter, sådana man inte kan göra i Sverige riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons