I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Heldag på Skansen med barnens allsång <3

I samarbete med Skansen

Idag har vi varit på Skansen hela dagen och haft det riktigt mysigt tillsammans. Det är verkligen ett härligt ställe att spendera en heldag på med de man håller kära och nära. Vi brukar gå till Skansen 1-2 gånger om året sommartid och då brukar vi oftast ha med oss egen matsäck dit och ha lite picknick, för de har sittplatser där så att man kan sitta och äta eller fika med eget medtaget i lugn och ro. Det är verkligen mysigt att sitta i gräset eller på en bänk med all fina utsikt som Skansen ger en. Jag tycker att utbudet är väldigt bra, det finns många ställen man kan sitta vid, även restauranger, glasskiosker, ponnyridning, Lill-Skansen, guide med tåg, stånd med träskor och smycken och så vidare, kyrka, tivoli och toaletter med mera, finns det gott om. Så en heldag på Skansen är verkligen att rekommendera!

Idag valde vi att äta lunch vid Bollnästorget, vi köpte från två av alla olika mindre restauranger som ligger belägna där. Det fanns en hel del att välja emellan, så det tyckte vi var bra, så att alla fick äta det de kände för att äta.

Just det, Barnens allsång på Skansen startade idag och håller igång varje söndag klockan 14-15 fram till och med den 20 augusti. Allsångsledare är liksom tidigare Ayla Kabaca som håller igång tillsammans med Krumelurorkestern, barnkören Spektrum under ledning av Marie Bejstam och Tobbe Trollkarl. De gav en hejdundrande show och det är faktiskt första gången någonsin som vi är på barnens allsång, så det var en riktigt rolig upplevelse för både oss föräldrar och barn.

Gästartister på Barnens allsång på Skansen 2017:

  • 2 juli: Wiktoria
  • 9 juli: Boris René
  • 16 juli: Charlie Grönvall
  • 23 juli: Anton Hagman
  • 30 juli: Dolly Style
  • 6 augusti: Axel Schylström
  • 13 augusti: Dinah Nah
  • 20 augusti: Jasmine Kara

Jag har verkligen hur många bilder som helst från idag (över 100 st) och kommer därför att saka lite på vad jag lägger upp för bilder, men så får ni en helhet av vad vi har gjort idag.

DSC_6632

Vi väntar på bergbanan, för att åka upp till området.

DSC_6633DSC_6640
DSC_6645 DSC_6646 DSC_6648 DSC_6649 DSC_6652

Skansen delade ut gratis snacks i olika smaker. Här är med smak av morot.

DSC_6653

Wictoria var dagens gästartist och hon sjöng så bra och var så trevlig.
DSC_6660 DSC_6663


DSC_6686 DSC_6687

På Lill-Skansen hade de uppträdanden för de mindre barnen.

DSC_6688
DSC_6693


DSC_6702 DSC_6703

Joshua väntar spänt på att få se en varg, det tyckte han var jättespännande
DSC_6716 DSC_6719Vi såg inte så mycket av lokatten idag, mer än denna som låg och sov, heheDSC_6726 DSC_6727
DSC_6730
Joshua tittar nyfiket efter björnarna.

DSC_6754
DSC_6774

Joshua hittade en grotta som han tyckte var rolig.DSC_6778

 

DSC_0356

DSC_6788
DSC_6801

DSC_6812
DSC_6814

Ett gammalt hus från slutet av 1800-talet, i grunden från Halland.

DSC_0184

2 reaktioner på ”Heldag på Skansen med barnens allsång <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons