I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 18 år, Joshua, 14 år och Alyssa, 9 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Två av barnen har diagnoser, ena adhd och autism, andra med autism nivå 1 och trotssyndrom svår. Väl mött! Kontakt: [email protected]

Förändring i vänster bröst

Nu har jag varit hos läkaren och känner mig redan bättre till mods. Jag har nämligen upptäckt en förändring i ena bröstet och har haft det över en månad och att bröstet ändrat form under denna månad samt smärtat i en knöl ungefär lika länge. Och på det andra bröstet finns inte en likadan knöl på samma sida (spegelvänt). Jag trodde först att jag typ hade sträckt en muskel eller nåt.

Hon förstod att jag var orolig och innan hela undersökningen så sa hon att de kommer gå vidare med detta med mammografi. Efter undersökningen så trodde hon inte att det var någon fara, men i och med att jag själv känner smärtan och att det inte är som det ska så är en remiss till Bröstcentrum nu skickad.

Känner mig väldigt bra bemött med respekt. Det känns så himla bra. Hon var så himla lugn och harmoniskt, vilket gjorde mig lugnare också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *