I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Rensat i lekhörnan

20170629_164151

Åh, nu har jag städat ytterligare här hemma och dessutom rensat bland Alyssas leksaker och gosedjur. Det blev en hel pappkasse med diverse som jag nu ska skänka bort. Så himla skönt!

20170629_164545

– Dags att ta sig an alla hennes böcker nu också! En del ska till landet, men det mesta skänker jag. Det är en hel del böcker som ni ser…och då ska vi inte snacka om mina böcker eller grabbarnas i deras rum, hahaha…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *