I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 14 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Kvällens middag – man tager vad man haver

Kvällens middag bestod faktiskt av sånt som jag hade hemma i kyl och skafferi, förutom grädden som jag köpte till förstås. Det fick bli en typ av gratäng slash moussaka på potatis och zucchini med falukorv, chili, lök, vitlök, morot och vitkål. Helt okej maträtt som passar till vardags. Borde ha kryddat mer med örtkryddor faktiskt. Jag hade på tok för lite ost till, annars hade det varit pricken över i:et…med örtkryddor såklart.

DSC_6617 falukorvsgratäng

2 thoughts on “Kvällens middag – man tager vad man haver

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *