I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, snart 12, Joshua, 8 och Alyssa snart 3 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Joshua hjälper till att städa ❤

11330804_368095096732728_645134647_n

Vad duktig Joshua är som hjälper mig att städa. Just nu dammsuger han av köket, hallen och badrummet och har precis torkat av köksbordet ❤ Han har även plockat i sitt rum (som han för övrigt med sin bror städade igår) och så har han plockat undan i Alyssas lekhörna. Han vilar lite emellan också, som han så nu la han sig på soffan och utbrast;  ”åh så skönt att få vila lite”.

Och vad gör jag då. Jo, jag har rensat och plockat i köket och vardagsrummet. Fixat med diskmaskinen och tvätt samt diskat manuellt. Jag har även sorterat avfall, brev och reklam samt tidningar etc.

Behöver verkligen rensa på prylar här hemma, lite som ska ner till landet och så en del som ska skänkas. Har en hög i köket som min svägerska ska ha så jalla nu Cissi, haha 😉

– Och medan jag skriver detta så börjar Joshua att dammsuga i vardagsrummet och jag ska pallra mig till köket för att förbereda kvällens middag och fortsätta plocka undan.

Hörs sen!

2 reaktioner på ”Joshua hjälper till att städa ❤

  1. Læste dine erfaringer med skolen. Trist at læse… Hold ud og dokumenter alt. Anmeld dem til skolinspektionen. Mine erfaringer er at kommunen skal have mulighed for at aggere på din klage. Derfor er mit råd, at når du skriver til Rektor, da send en cc til ansvarlig på kommunen (barn-och ungdomsforvaltningen).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons