I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 13 år, Joshua, 10 år och Alyssa, 4 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Och utbildad fritidsledare på det. Jag skriver om sådant andra inte gärna vill prata om. Och jo, just det. Mitt mellanbarn har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Städat och fint på landet

20170625_15231720170625_152523

Sådär, nu har vi städat klart här ”hemma” :-) Tyvärr så måste vi städa åter nästa gång vi kommer hit och det är för att barnen, främst Zacharias, reagerar om det inte är städat. Det sägs att damm inte orsakar allergi (läste någon studie eller om det var en forskningsrapport gällande ämnet för några år sedan), men både Simo och Zacharias reagerar på det. Och så har vi Joshua med sin astma.

Hur som, så har vi det väldigt rent där. Jag skulle inte säga att det är kliniskt rent, för det tror jag ingen mår bra av i slutändan. Lite skitigt behöver det ju vara… Om vi åker ut helgen efter igen, så behöver vi inte städa om allt såklart.

Det är egentligen väldigt lättstädat, förutom disken som tar längre tid då. Man får anpassa sig enormt och torka av väldigt såsiga tallrikar med toalettpapper. Det sparar dessutom tid…med tanke på att vi inte har rinnande vatten, haha…

Annars så är vi väldigt duktiga på att sortera här. Det är vi hemma också, men som papper vi torkat av maten med, sådant bränner vi i kaminen. Sånt vi annars är så bekväma med hemma, finns inte här. Jag tycker att det är mysigt, jag är så van ju :-)

Ju fler år som går, kommer vi på bättre och mer effektiva lösningar. Nej? Jag tycker att det är cozy.

Hej då landet, ses snart igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *