I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Hej älskade mamma

Hej där min kära lilla mamma. Det var ett tag sedan jag var uppe, men du förstår nog säkert varför. Det har varit så mycket på senaste. Det har även hänt en del tråkigheter som du säkert vet. Men nu är jag här och du får en bukett med mina favoriter, liljor. Och högt upp får de stå så att de når himlen, där du är.

Saknar dig för alltid! 💖

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons