I den här bloggen får du ta del av dagliga inlägg om alltifrån familjelivet med mina tre barn, Zacharias, 11, Joshua, 7 och Alyssa 2,5 år. Jag skriver även mycket om mat – och då främst recept och tips. Då jag i grunden är utbildad frisör, har jag ett stort intresse för hår och skönhet, vilket jag skriver om och där blir det inlägg med recensioner på produkter, tips, hur du fixar den där frisyren och så vidare. Jag är även utbildad journalist och hänger med i kändisvimlet på fester och event. Jag skriver gärna debattartiklar om sådant andra inte gärna vill prata om. Nu är jag dessutom igång med min tredje utbildning där jag utbildar mig till fritidsledare. Och jo, just det. Min yngsta son har även adhd och autism. Väl mött! Kontakt: pesonen_emma-lou@hotmail.com

Annons

Huhh, legat i här idag…

Ja, så skönt att få saker och ting gjort ibland, även om det aldrig tar slut utan ständigt är ett ekorrhjul, hahahaha 😉 Men, men, fått undan 2 maskiner med smutstvätt, plockat ur och in i diskmaskinen, tvättat toaletter och handfaten (har två badrum), diskat för hand (stekpannor) samt lagat två olika rätter med mat så att det finns då jag jobbar ikväll. Själv åt jag woken till lunch nu idag.

Man känner sig lite duktig när man har gjort så pass mycket ändå på kort tid (har haft huvudvärk idag), så kommer man på strax därpå att det är samma visa imorgon igen, men säkert tre maskiner med tvätt då, hahaha.

DSC_6354

Nudelwok med stekt färs och purjolök tillsammans med grönsaker och sås á la blue dragon. Blev väldigt gott!

DSC_6357

Detta ska jag äta till middag innan jobbet ikväll och det är ”mexikanska biffar” som jag har fetaost i, dessa stekte jag upp och la på en bädd med stekt purjolök. ringlande lite majskorn över. Sedan blev det en tomatig chilisås med mozzarellaost i över som jag gjorde själv. Och självklart lite ostriv över och sedan in i ugnen på 225 grader i 15 minuter. Lätt som en plätt. Ska servera ris och sallad till detta.

 

2 reaktioner på ”Huhh, legat i här idag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons